Westport Transitional

Westport, CT

This location being a five minute walk to the beach inspired an open floor plan with a light and airy feel. The client requested a better flow amongst their kitchen, bar, tv and eating areas. Designer Iris Michaels accomplished this by reworking the plan to give easy access to the deck while not interfering with the function of the kitchen. Additionally, the main table and chairs were relocated to ensure the kitchen was the main focus of the space. This design took various components and allowed them their own individual areas, creating an uncluttered and cohesive environment.

Designed by Iris Michaels
Built by Ross Tiethenfaler
Photographed by Tim Lenz

We are in the showroom during regular business hours, an appointment is required for entry and we are following strict CDC guidelines regarding wearing masks and sanitizing.

We can also work via FaceTime, Zoom, Email, or Phone to communicate and collaborate if you would prefer.

 Please reach out with all of your kitchen and bath design needs. We look forward to hearing from you!
Interested in beginning a project?
CONTACT US
close-link